El-skateboard

El skateboard fra Rull.dk får dig hurtigt frem overalt. Er du typen som elsker at stå på skateboard, men egentlig mest bare nyder den friske luft og ikke så meget at skulle skubbe sig op af alle bakkerne, så er et el skateboard lige noget for dig! Hvis du vil se flere elektriske skateboards så tjek vores board sektion.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side


Med et el skateboard kommer du fremad hurtigt. I modsætning til de mange andre mulighedder der er af el skateboards derude så kan du komme frem de modeller vi forhandler, da de kommer med store hjul med mønster i. Dette sikrer et skateboard der ikke bare er sjovt, men også utrolig praktisk!

Alle skateboards fra Rull.dk kommer med større hjul end du typisk ser på et almindeligt skateboard, og som resultat af dette har det en væsentligt bedre fremkommelighed både på vejen, men også i skoven, end nogle andre modeller vi har set tilgængelige.

Vores el skateboards kontrolleres via den medfølgende fjernbetjening, som egentlig bare er en knap du trykker på, og alt efter hvor hårdt du trykker kan du så kontrollere hvor hurtigt du ønsker at køre, og selvom der altså er masser af kræfter i vores el skateboards så kan det sagtens lade sig gøre at køre langsomt, hvilket kan være praktisk hvis du triller rundt inde i byen.