gokart til børn

Information om go-cart til børn

Vi har gokarts til børn i aldre og alle tænkelige situationer. Alt efter alder og evner er der sågar modeller der med en nem justering på en kontakt kan kontrollere hvor meget kraft gokarten skal have. Dette sikrer at modellen kan vokse med barnet, samt kan tilpasses til evner/kompetencer på den nye trafikant. Der er altså ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at køre gokart.

En gokart til børn uanset smag, og til alle aldre

Uanset alder og præference så burde det være muligt at finde en gokart til selv små børn som passer til deres behov og kompetencer. Vi sælger både gokarts med benzin, samt eldrevne gokarts. En gokart til børn sikrer at dine børn lærer at kører tidligt, men er samtidig også umådelig sjov at køre. Vinden i håret, og muligheden for at give den gas med vennerne er en oplevelse som ethvert barn fortjener.


Alle modeller kommer med deres egne funktionaliteter, og specifikke fordele. Elgokarts til børn er nemme at kontrollere, og endnu nemmere at vedligeholde. Benzindrevne gokarts har den klassiske lugt af benzin som kan være med til at give fornemmelsen af at køre bil/race.

En god måde at fostrer konkurrencegenet

Uanset om det er familie, venner, eller fjerne slægtninge så er der et spørgsmål der betyder noget. Hvem er hurtigst? En gokart til børn er en god måde at underholde børnene på, men er også et must have til de voksne legebørn i familien. Udover venner og familie giver en gokart til børn også mulighed for at tage forbi den lokale gokart bane og få afprøvet evnerne som racerkører. Hvis ikke de små allerede har benzin i blodet, så får de det helt automatisk når de begynder at kører en af disse gokarts

Det skal du kigge efter når du køber gokart til børn

Der er et par ting der kan være gode at holde øje med når du køber gokarts til børn. Først og fremmest kan det være en god ide at gøre op med dig selv om du gider fylde benzin og olie på. Det er helt sikkert en anden oplevelse at kører en benzin motor, og som med alt andet skal man gøre op om man ønsker en benzinmotor, eller en elmotor.


En elmotor har et utrolig meget moment over en benzinmotor, og er nemmere at vedligeholde, og dette er helt sikkert nogle betragtninger som er værd at tage med når der skal vælges model.

Sikkerheden i top

Alle vores gokarts til børn er selvfølgelig lavet til børn, og derfor er sikkerheden i top. Alle modeller kommer med roll cage som sikrer at uanset hvor vildt som børnene skulle kunne finde på at køre så kan de ikke komme til skade under kørslen. Alle modeller kan bruges af både piger og drenge, så længe de passer til den anbefalede højde der er angivet under den specifikke model. For mere information omkring de individuelle modeller se de individuelle produkt tekster, hvor der også er gode råd om vejledning mere specifikt rettet mod den gældende model.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. sideHurtig levering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret