Mini ATV for børn

Info om ATV til børn

Til de eventyrlystne har vi en række forskellige ATV’er til børn, som giver gode muligheder for at tage ud og udforske nærområdet. Mange af de almindelige elbiler til børn er kun lavet til at køre på asfalt, men en atv til børn gør at de små kan komme frem overalt. En børne atv har alle de gode egenskaber fra en almindelig atv, og kan dermed komme frem på ujævnt underlag, men med mindre kraft så de små ikke kommer til skade.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Perfekt til den lille opdagelsesrejsende
Hvis du har en lille opdagelsesrejsende gemt derhjemme så er en børneatv den perfekte måde at fostrer nysgerrigheden og lade dit barn udforske nabolaget. Der er ingen ende for hvor mange eventyr en mini atv kan klare. Der vil helt sikkert blive fundet helt nye sider af det ellers kendte nabolag, og afprøvet nye veje/skovstier. De forskellige modeller har alle kapacitet til at udfordrer børn helt specifikt på det niveau de er på.

Flere af modellerne har mulighed for at kunne justeres til hvor hurtigt de kan køre, hvilket giver rig mulighed for at bruge dem i adskillige år når barnet vokser.

Det skal du være opmærksom på når du køber en ATV til børn
Vi sælger ATV’er til forskellige aldre og med meget forskellig styrke, så husk at læse beskrivelsen for det specifikke produkt nøje, så du får en atv der passer til lige præcis dit barn. Her vil det også fremgå hvad der medfølger af ekstra features, og det kan ofte godt betale sig at købe en model som passer til dit barns behov. Hvis det skal være en ATV der kan bruges over en længere årrække er det også værd at notere sig at det gerne skulle være en, hvor hastigheden/kraften kan indstilles. På den måde kan børne atv’en så tilpasses når børnene bliver ældre.

Alt efter hvordan dit nabolag ser ud kan det også være at der skal købes en model med flere kræfter. Hvis der skal køres decideret skovkørsel skal der jo helst vælges en model som passer til dette.

Et køretøj der kan komme frem overalt
ATV er en forkortelse for “all terrain going vehicle”, eller på dansk “terrængående køretøj”. Dette køretøj giver ikke bare en måde at komme fra A til B på. Det giver en måde at gøre kørsel til en oplevelse. Når de små først begynder at finde ud af mulighederne i dette køretøj bliver de dybt afhængige af den frihed, og de oplevelser som unægteligt vil følge med et køretøj som dette.

Dette køretøj er også en god måde at sikre at de små kommer ud og får noget frisk luft. Med en ATV fra Rull.dk behøves du ikke at være bange for børnene sidder foran skærmen hele dagen, det kan til gengæld godt være svært at få dem ind ved spisetid.


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret