El kørestol

Med en el kørestol kan du få din tilværelse igen, eller gøre livet lidt lettere hvis det kniber med at komme rundt. Hvis det er tid til få anskaffet sig en kørestol køb en med elektricitet og vær sikker på at den er af ordenlige kvalitet. På rull.dk sælger vi kvalitetskørestole der hjælper dig med at komme rundt.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Det skal du være opmærksom på ved køb af el kørestol

Først og fremmest hvor den skal bruges. Hvordan er dit hus og generelle omgivelser indrettet i forhold til en kørestol? Dernæst overvej nøje hvad du har brug for af din el kørestol. Der findes et væld af modeller og nogle funktioner er rare at have, mens andre er "must haves". Dette kommer helt an på din situation og tilstand som bruger af kørestolen.

Det praktiske omkring en elektrisk kørestol
Udover de tekniske funktioner kommer de forskellige el kørestole med et forskellige antal hjul og er lavet til forskelligt terræn og dette skal selvfølgelig også indgå i dine overvejelser når du skal købe rullestol. En elektrisk kørestol vil sikre dig i mange år og er selvfølgelig lidt dyrere end en almindelig stol da den gør livet så meget nemmere!.


Er du i tvivl hvad du egentlig har brug for, så se flere forskellige elscootere i andet menuen.


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret