Segboards og el-skateboards

Fedt urbant transportmiddel eller villavejens sjoveste legetøj? Segboards og elektriske skateboards er sjove og praktiske for både børn og voksne. Imponer vennerne med sjove tricks på to eller fire hjul, eller gør dagens kedelige transporttid til en sjov oplevelse, du slet ikke kan vente på. Vi har boards til enhver smag. Find et segboard med bluetooth-højtalere i din yndlingsfarve, eller sus afsted på skateboard med 25 km/timen. Klik ind på en af kategorierne, og tjek udvalget ud.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Sejt urbant transportmiddel eller villavejens sjoveste legetøj?

Segboards og elektriske skateboards er sjove og praktiske for både børn og voksne. Imponer vennerne med sjove tricks på to eller fire hjul, eller gør dagens kedelige transporttid til en sjov oplevelse, du slet ikke kan vente på.

Vi har boards til enhver smag. Find et segboard med bluetooth-højtalere i din yndlingsfarve, eller sus afsted på skateboard med 25 km/timen. Du kan også finde en hovercart, der kan monteres på segboardet, så de mindste også kan være med. Klik ind på en af kategorierne, og tjek udvalget ud. 

Du kan se en præsentation af vores forskellige segboards ved at tryke her.Hurtig levering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret