Segboard

Hvorfor gå, når du kan cruise på et segboard? Med et segboard bliver det nemmere, sjovere, og hurtigere at kommer fra A til B.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Rull.dk sælger segboards af høj kvalitet og til fair priser. Vores segboards er ikke bare sjove, de er også sikre! Alle segboards kommer med en sikring i både lader og board der gør at lader og board slår fra når det er fuldt opladet. Dette gør at batterierne holder længere, samt fjerner enhver risiko for overopladning. Hos Rull.dk tilbyder vi 60 dages returret, og gratis fragt på alle vores segboards.

Gør hverdagen nemmere

Du har helt sikkert set dem køre rundt i dit nabolag, deres popularitet vil nemlig ingen ende tage. De kan nu fås med et væld af forskellige features såsom højtalere og beslag, så de også kan bruges til at transportere indkøb, eller andre varer rundt.


Der er selvfølgeligt tale om den seneste generation af Hoverboards. Et Hoverboard er det seneste vidunder inden for personlig transport, og du kommer til at undrer dig over hvordan du har overlevet uden, når du nemt og gnidningsfrit “svæver” gennem byen. Det har aldrig været nemmere at komme rundt til dine daglige gøremål end det er nu. Udover at gøre transport til de daglige gøremål ekstremt nemt så kan de seneste modeller meget mere end bare at transportere dig rundt. De har nemlig også et overvældende antal af ekstra features alt efter hvilken model du vælger. Så selv hvis du har høje krav til dit personlige transportmiddel så er der noget for enhver smag.

Men er de ikke dyre?
Udover at de vil gøre din hverdag nemmere, så vil de gøre det uden at tømme bankkontoen. Hoverboards findes i forskellige prisniveauer. I forhold til mulighederne når det kommer til personlig transport, er et dette alternativ utroligt meget billigere end mange af alternativerne. Som tidligere nævnt så svinger Hoverboard priser, alt efter hvad de skal kunne, og hvor mange kræfter det skal have. Der er masser af farver, og det burde dermed være muligt at finde dit nye personlige transportmiddel i den helt rigtige farve.

Alle vores Hoverboards kommer i øvrigt med prisgaranti 2 års garanti, og 60 dages returret. På den måde er du garanteret at gøre et godt køb når du handler hos Rull.dk

Hvordan fungerer et Hoverboard?
Inde i de forskellige modeller sidder der et gyroskop som ganske enkelt måler på hvordan dit Hoverboard er vinklet, og i hvilken retning. Det fungerer altså med andre ord via balance, og når du læner dig i en retning vil du automatisk begynde at køre i denne retning. Alle de forskellige modeller kører på strøm, og har en medfølgende lader som kan bruges til at genoplade dem når de er tømt for strøm. Genopladning sker igennem en helt almindelig stikkontakt.

Er de svære at bruge?
Som med alt nyt så tager det lige lidt tid at lære, men gyro funktionen gør det nemt at bruge når først du har lært det. Det tager typisk 10-15 minutter at vende sig til. Men når du først har lært det er det ligesom at cykle (du glemmer det ikke igen). Du får hurtigt fornemmelsen af at svæve gennem byen, hvilket nok også er derfra de har fået deres navn som Hoverboard. Til trods for deres navn så kører alle modellerne dog på to hjul. Retningen på de forskellige modeller kontrolleres ved balance, og man drejer ganske simpelt ved at lægge vægten i den retning du ønsker at køre i - Se nærmere beskrivelse under de specifikke Hoverboard.

Regler omkring segboards
Segboards er tilladt at bruge på privat grund, eller i skateparker. Lovgivningen er nærmest ikke eksisterende for segboards og derfor er regler i øjeblikket at de må bruges udelukkende på privat grund. For mere omkring lovgivningen se mere her