El-bil til børn

Med en elbil fra Rull.dk behøver du aldrig at bekymre dig om at dine børn kommer til at kede sig igen. Giv dine børn en lidt sjovere barndom!

1 til 36 af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Fortjener dine børn ikke en elbil?
Først og fremmest så tænk lige over hvor glad du ville have været for at få en elbil som barn! Fortjener dine børn ikke denne glæde? Rull.dk har et kæmpe udvalg af forskellige typer af elbiler til børn, alt efter hvad slags underlag, og type af kørsel dit barn ønsker at køre. Elbiler til voksne er i kraftig vækst, så lad dit barn være med på moden med en elbil til dine børn.

Derfor skal du vælge en elbil
Der er masser af årsager til at vælge en elbil i stedet for benzin, eller andre alternativer. For det første er det bare nemmere at have med at gøre. Der er ikke noget man kan brænde sig på. Det er nemmere at håndtere da der ikke er noget der skal justeres på motoren, og så skal der ikke fyldes benzin på. Elbilen bliver nemlig ladet gennem en helt almindelig stikkontakt. En ladning er i øvrigt ofte langt billigere end hvis der skal købes benzin.

Mange af elbilerne kommer med en fjernbetjening så forældrene kan overtage styringen såfremt dette ønskes. Dette vil dog være påpeget ved den individuelle model. Fjernbetjeningen gør at dette er en rigtig god måde at komme i gang med at køre på, men hvor forældrene stadig har en vis grad af kontrol.

Sådan vælger du den rigtige elbil
Med alle de forskellige typer af elbiler med forskellige konfigurationer kan det være svært at finde den helt rigtige model. Vi står selvfølgelig til rådighed hvis der er spørgsmål, men vil ellers prøve at give en god vejledning her.

Tænk først og fremmest over hvilket område du bor i, og hvilket underlag bilen typisk vil blive brugt på. Dette burde give et godt udgangspunkt i forhold til at finde den rigtige elbil til dit barn. Under hver af vores modeller er der også beskrevet hvad bilen egner sig til, og hvad elbilen måske ikke egner sig så godt til.

En af de ting der kan være en god ide at være opmærksom på er om elbilen kommer med gummihjul eller plastikhjul. Hvis bilen skal bruges på mere rug overflader kan det være en god ide at kigge efter modeller med gummihjul, hvor plastik er rigtig fint til fladere overflader.

De mange muligheder kan gøre det svært at vælge, men sikrer også at der er noget for enhver smag.

Hos os er elbiler til børn altid på tilbud
Vores priser er ihvertfald som om at der altid er tilbud. Som med vores andre varer så har vi 2 års garanti på alle elbiler til børn, prisgaranti, samt 60 dages returret. Dette sikrer at du får mulighed for at se bilen nøjagtig som hvis du gik ud og købte en rigtig bil.

Giv dine børn chancen for at lære at køre bil tidligt, med en elbil fra Rull.dk