Gåbiler til børn

Der eksisterer allerede mange gåbiler til børn, men det er trods alt de færreste børn, der får lov til at starte deres køreliv i en superbil. På Rull.dk er der mulighed for at sende den lille nye trafikant ud i en Ferrari, en Mercedes SLK55 AMG eller hvad med en Porsche 911? Og det er ovenikøbet uden at lænse bankkontoen.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Gør den første køreoplevelse uforglemmelig
Der er få ting som børn virkelig husker når de vokser op, men deres første gåbil vil med garanti være en af dem, specielt hvis det er en superbil. Gåbiler til børn er ikke et nyt koncept, men det at kunne vælge hvilken model, og farve, giver lige en lidt federe oplevelse, og gør det til noget der vil blive husket. Men det er ikke kun bilen der vil blive husket. Hele oplevelsen med forældrene, og omgivelserne vil med garanti gensidigt blive printet ind i hukommelsen af både børn og forældre. Dette i sig selv burde være rigeligt med grund til at vælge en gåbil og komme afsted.

Dit barn vil med garanti blive bemærket i kvarteret med en af vores licenserede modeller af en ægte superbil. En gåbil til børn kan godt være lidt kedelig at se på, men ikke når designet er taget direkte fra nogle af de sejeste biler i verden.

Superbiler/gåbiler på et prisniveau hvor alle kan være med
Det er nok de færreste af os der ikke har ønsket os en superbil at køre rundt i på et eller andet tidspunkt. Hvorfor ikke opfylde dette ønske for dine børn, med en gåbil fra Rull.dk. Normalt koster superbiler adskillige millioner, men ikke her. Disse biler er samtidig også meget mindre skrøbelige end en ægte superbil, hvor man skal have stor tiltro til sit barn for at overlade dem nøglerne. Vælg mellem vores forskellige modeller alt efter om du er til et mere retro look til din gåbil, eller gerne vil have den meget moderne.

De kommer aldrig til at kede sig mere
Med en gåbil til dit barn er der ikke nogen undskyldning for at kede sig mere, nu kan de nemlig cruise endeløst rundt i haven. En bil til dit barn er det samme som en bil for dig - frihed, og en mulighed for at udforske omgivelserne. Det er samtidig en god måde at bruge tid sammen, og blive en del af fantastiske eventyr i nærområdet.

Udover at de aldrig kommer til at kede sig er det også en god måde at komme ud og få frisk luft på, da de ikke kan falde, eller komme til skade, som når de skal lære at cykle. Det er altså både sikkert og nemt at komme i gang med at køre. Så det er egentlig bare at vælge hvilken superbil der passer til dit barn, og så komme afsted.


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret