gokarts til børn

Vi har gokarts til alle tænkelige situationer, og aldre. Alt efter alder og evner er der sågar modeller der ved en nem justering på en kontakt kan kontrollere hvor meget kraft gokarten skal have. Dette sikrer at modellen kan vokse med barnet, samt kan tilpasses til evner/kompetencer på den nye trafikant. Der er altså ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at køre gokart.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

En gokart for enhver smag, og til alle aldre
Uanset alder og præference så burde det være muligt at finde en gokart til små og store børn som passer til deres behov og kompetencer. Vi sælger både gokarts med benzin, samt eldrevne gokarts. En gokart til børn sikrer at dine børn lærer at kører tidligt, men er samtidig også umådelig sjov at køre. Vinden i håret, og muligheden for at give den gas med/mod vennerne er en oplevelse som ethvert barn fortjener.

Alle modeller kommer med deres egne funktionaliteter, og specifikke fordele. Elgokarts til børn er nemme at kontrollere, og endnu nemmere at vedligeholde. Benzindrevne gokarts har den klassiske lugt af benzin som kan være med til at give en autentisk fornemmelse af at køre bil/race.

En god måde at fostrer konkurrencegenet
Uanset om det er familie, venner, eller fjerne slægtninge så er der et spørgsmål der betyder noget. Hvem er hurtigst? En gokart til børn er en god måde at underholde børnene på, men er også et must have til de voksne legebørn i familien.
Udover venner og familie giver en gokart til børn også mulighed for at tage forbi den lokale gokart bane og få afprøvet evnerne som racerkører. Hvis ikke de små allerede har benzin i blodet, så får de det helt automatisk når de begynder at kører en af disse gokarts

Det skal du kigge efter når du køber gokart
Der er et par ting der kan være gode at holde øje med når du køber gokarts til børn. Først og fremmest kan det være en god ide at gøre op med dig selv om du gider fylde benzin og olie på. Det er helt sikkert en anden oplevelse at kører en benzin motor, og man skal gøre op om man ønsker en benzinmotor, eller en elmotor med de forskelle der nu engang er.

En elmotor har mere moment over en benzinmotor, og er nemmere at vedligeholde, og dette er helt sikkert nogle betragtninger som er værd at tage med når der skal vælges gokart.

Sikkerheden i top
Alle vores gokarts til børn er selvfølgelig lavet til børn, og derfor er sikkerheden i top. Alle modeller kommer med roll cage som sikrer at uanset hvor vildt børnene skulle kunne finde på at køre, så kan de ikke komme til skade under kørslen.
Alle modeller kan bruges af både piger og drenge, så længe de passer til den anbefalede højde der er angivet under den specifikke model. For mere information omkring de individuelle modeller se de individuelle gokarts, hvor der også er gode råd og vejledning i forhold til den individuelle gokart.