Stort udvalg af el løbehjul med motor

En trehjulet el scooter er ikke bare miljørigtig, den er også nem at køre, lydløs, og nem at bruge. El Scootere er blevet ekstremt populære de seneste år, i stedet for at skulle til at fylde brændstof på sættes scooteren bare til stikkontakten, så batteriet kan genoplades. Hele konceptet er noget smartere, og nemmere at have med at gøre end alternativerne. Selv sammenlignet med en elcykel skal man her slet ikke bekymre sig om at træde, og grundet det ekstra hjul er konstruktionen mere stabil, og kræver mindre balance at håndtere.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Mere praktisk end en cykel
Til trods for at vores scootere minder lidt om en cykel i udseende så er der nogle væsentlige fordele ved at vælge en trehjulet scooter. En cykel har ikke umiddelbart den samme mængde plads til at kunne transportere ting som en trehjulet el scooter. Der er dog flere årsager til at vores elscootere er mere praktiske. I forhold til almindelige el scootere, eller andre tre hjulede el scootere er vores modeller noget lettere i vægt end mange af de andre muligheder. Dette gør dem nemmere at transportere, såfremt dette skulle ønskes. De er samtidig nemme at tilpasse til lige præcis din kørestil. Sædet kan tages af, og de fleste af modellerne kan også justeres i højden.

Hvem er en trehjulet el scooter til?
Disse scootere bliver brugt af alle aldre og køn, gamle som unge, og både mænd og kvinder. Det gode ved tre hjulede elscootere er at de er super nemme at bruge. Der er ikke noget koblingspunkt, og det kræver ikke nogen balance, det er altså bare at dreje på gashåndtaget for at komme afsted, og så ellers nyde følelsen af frihed og vind i håret.

Så hvis du er på jagt efter et alternativ til dit almindelige transportmiddel rundt i byen så er en af disse en seriøs overvejelse værd.

Gør det fordi det er sjovt!
Hvis du endnu ikke er overbevist om at en elscooter er noget for dig, så er det kun fordi du ikke har prøvet en endnu. Disse små køretøjer er ikke bare praktiske, lydløse, og funktionelle, de er også ekstremt sjove at køre. De er samtidig ekstremt nemme at køre - For nærmere information omkring hvilke modeller der er brugbare til hvad, se venligst de specifikke produktbeskrivelser.


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret