Elcykel

Elcykler bliver mere og mere populære og vinder frem, hvad end du har brug for at pendle hurtigere til arbejdet eller tilbagelægge lange strækninger, når du skal fra A til B. Og det kan man godt forstå, for med en elcykel er du nærmest garanteret medvind på cykelstien! De fås i et væld af modeller, farver og hastigheder. Vi har både klassiske herre- og damecykler, men vi har også små, sporty modeller, ladcykler, mountain bikes og trehjulede elcykler. Gå på opdagelse her på siden, og giv os et kald, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige elcykel.

26 vare(r)

pr. side

26 vare(r)

pr. side

Fordele ved en elcykel

Der er et stort udvalg af elcykler uanset om det er en elcykler til mænd, eller kvinder. Køb en elcykel og få garanteret medvind på cykelstien! En elcykel i herre eller dame kategorien er dog mere end medvind på cykelstien - det er frihed og komfort, sendt i en pakke til en god pris. Stadig ikke overbevist? Så kan det være der var en af vores el-scootere, eller el løbehjul der passede mere til din stil.

Sådan finder du den rigtige elcykel

Når den nye elektriske cykel skal handles er der et par ting at være opmærksomme på i forhold til køb af en almindelig cykel. En af de vigtigste beslutninger er hvor mange kræfter den nye cykel skal have. Standarden for elcykler er at de kommer med en 250W motor, men her har vi selvfølgelig motorer der passer til enhver smag!

Du kan både vælge motorstyrke og hvor mange hjul din cykel skal have, og for den sags skyld om den skal kunne foldes sammen. Vi har alt lige fra en trehjulet elcykel til de seneste modeller af dame elcykler og herre elcykler


Det er samtidig værd at bemærke hvilken type af batteri der sidder på cyklen. De forskellige batterier har forskellige fordele. Så alt efter hvad dit behov og formål er for cyklen, kan det godt betale sig at læse lidt om de forskellige cykler, for at spore dig ind på den helt rigtige.


Batteriet er hjertet af elcyklen og de forskellige elcykler kommer som udgangspunkt med 2 forskellige typer af batterier. Med elcyklen medfølger enten et lithiumbatteri, hvilket som udgangspunkt er lidt lettere, holder længere, og kan holde til flere ladninger end alternativet. Alternativt kan der medfølge et blybatteri. Fordelen ved blybatterier at de generelt er billigere, end lithiumbatterier. Elcykler findes dog også med forskellige typer af lithium og bly batterier, hvilket er nærmere beskrevet under de specifikke cykler.

Derfor skal du købe en elcykel!

Der er masser af årsager til at anskaffe sig en elcykel. Hvis du bor i kuperet terræn kan det være en nødvendigt med lidt hjælp på bakkerne. Det kan også være den sidste motivation der mangler for rent faktisk at komme i gang med at bruge cyklen. Mange af de forskellige modeller giver rig mulighed for selv at vælge hvor meget du egentlig har lyst til at hjælpe til. Hvis du bare vil fragtes til og fra arbejde, og få lidt frisk luft på turen er dette jo helt bestemt også en mulighed med en elcykel.

Det er som at lære at cykle igen

Kan du huske første gang du rigtigt lærte at cykle. Selv hvis dette ikke er tilfældet så er det at lære at cykle en af de skelsættende begivenheder i vores liv. En cykel er nemlig lig med frihed og frisk luft! Med en elektrisk cykel vil du blive glad for din cykel igen, og kunne nyde nye eventyr på 2 hjul helt uden sved på panden, men med alle de dejlige fordele som der er ved at cykle.Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret