El-cykel

Der er et stort udvalg af el cykler uanset om det er en elcykler til mænd, eller kvinder. Køb en elcykel og få garanteret medvind på cykelstien!

22 vare(r)

pr. side

22 vare(r)

pr. side

Sådan finder du den rigtige elcykel
Når den nye elektriske cykel skal handles er der et par ting at være opmærksomme på i forhold til køb af en almindelig cykel. En af de vigtigste beslutninger er hvor mange kræfter den nye cykel skal have. Standarden for elcykler er at de kommer med en 250W motor, men her har vi selvfølgelig motorer der passer til enhver smag!

Det er samtidig værd at bemærke hvilken type af batteri der sidder på cyklen. De forskellige batterier har forskellige fordele. Så alt efter hvad dit behov og formål er for cyklen, kan det godt betale sig at læse lidt om de forskellige cykler, for at spore dig ind på den helt rigtige.

Batteriet er hjertet af elcyklen og de forskellige elcykler kommer som udgangspunkt med 2 forskellige typer af batterier. Med elcyklen medfølger enten et lithiumbatteri, hvilket som udgangspunkt er lidt lettere, holder længere, og kan holde til flere ladninger end alternativet. Alternativt kan der medfølge et blybatteri. Fordelen ved blybatterier at de generelt er billigere, end lithiumbatterier. Elcykler findes dog også med forskellige typer af lithium og bly batterier, hvilket er nærmere beskrevet under de specifikke cykler.

Derfor skal du købe en elcykel!
Der er masser af årsager til at anskaffe sig en elcykel. Hvis du bor i kuperet terræn kan det være en nødvendigt med lidt hjælp på bakkerne. Det kan også være den sidste motivation der mangler for rent faktisk at komme i gang med at bruge cyklen. Mange af de forskellige modeller giver rig mulighed for selv at vælge hvor meget du egentlig har lyst til at hjælpe til. Hvis du bare vil fragtes til og fra arbejde, og få lidt frisk luft på turen er dette jo helt bestemt også en mulighed med en elcykel.

Det er som at lære at cykle igen
Kan du huske første gang du rigtigt lærte at cykle. Selv hvis dette ikke er tilfældet så er det at lære at cykle en af de skelsættende begivenheder i vores liv. En cykel er nemlig lig med frihed og frisk luft! Med en elektrisk cykel vil du blive glad for din cykel igen, og kunne nyde nye eventyr på 2 hjul helt uden sved på panden, men med alle de dejlige fordele som der er ved at cykle.