Find din næste elcykel her

Der findes masser af elcykler på markedet, men få som er lavet speficfikt til kvinder. Cyklerne i denne kategori har en geometri der er lavet til damer/kvinder. Dette gør dem nemmere at påstige, samt komme ud af. Komforten er samtidig i top, og så kommer alle cyklerne selvfølgelig med gratis fragt!

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Med en dame elcykel fra Rull.dk kommer du nemt og hurtigt omkring.

Elcykler fra af mærket Evobike er cykler der der lavet i klassisk design. Cyklerne er designet i Sverige, og er noget af det bedste value for money. Elcykler til damer er på ingen måde noget nyt. Til trods for at udvalget af damecykler med elektricitet har være begrænset i de seneste par år, så har der været mulighedder - men nu er der endnu flere.

En elcykel til damen der vil have det hele
Er du lidt kræsen når det kommer til at farven skal være rigtig, og udseendet også gerne - så bare rolig, vi har et stort udvalg af elcykler til damer

El cykler til damer med masser af kræfter!
Selvom der er tale om damecykler så kommer de ikke bare i forskellige designs men med forskellige motorer i forhold til antal watt. De stærkeste elektriske damecykler vi har på lager her på Rull.dk er med 500 watt. Det hvilket er rigeligt til at du kan køre om kap med scooterne når du selv hjælper til.


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret