Find stort udvalg af herre elcykler

I denne kategori finder du et stort udvalg af elcykler til mænd. Cyklerne er ergonomisk designet specifikt som herrecykler, hvilket betyder, at disse modeller overvejende vil passe til mænd. I enkelte tilfælde kan cyklerne bruges af begge køn. Tag et kig på de mange forskellige modeller og farver her på siden.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Fordele ved en elcykel for mænd

I denne kategori finder du et stort udvalg af elcykler til mænd. Vores elcykel herremodeller af diverse elcykler er specifikt lavet til at tilfredstille selv de mest kræsne herrer. Geometrien er tilpasset specifikt til herrer. Disse modeller vil altså overvejende passe til mænd og kan i kan i enkelte tilfældes bruges af begge køn. Alle elcykler er med gratis fragt. Med en Herre elcykel får du frisk luft, men slipper for at skulle kæmpe dig op ad bakkerne.

Herre elcykler til alle formål

Elcykler i herre udgaven fra rull.dk kan købes med prisggaranti. Hvis den gode pris ikke er nok til at overveje en cykel med motor så er der heldigvis masser af andre gode årsager til at købe en herre elcykel lige her. Cyklen er 90% samlet når den kommer, og bliver selvfølgelig leveret til døren. Alt elektriciteten er 100% samlet og der skal egentlig bare sætte pedaler på og drejes et styr før cyklen er køreklar.

En herre elcykel med spark i!

Hvis du stadig ikke er ovebevist så har vi lige en årsag til hvorfor din næste cykel skal være med el. Det er bevist at når det ikke er pinsel at cykle så kommer man ud og bruger cyklen oftere. En elcykel er dermed en fantastisk mulighed for dem som måske ellers endte med at tage bilen. Ved at tage elcykel bidrager du også til at spare på miljøet.Hurtig levering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret