Find din næste elcykel her

Genopbygningskit, eller elcykelkit som det også kaldes består af komponenterne der skal til for at forvandle en almindelig cykel til en elcykel. Hvis du ikke er så meget til elcykler, eller bare gerne vil have et billigere alternativ så er vores el løbehjul måske mere noget for dig.

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

Hvilket elcykel kit skal jeg vælge?

De fleste vælger en motorstyrke på 250W, men mange vælger også en stærkere model på 500W, eller 1000W for at få mere kraft på bakkerne, bedre acceleration, og højere topfart. Hvis du vælger en motor med direkte træk, så er navet sort, og har en diameter på ca 23 cm. Navmotoren giver både et mere diskret udseende, og mindre rullemodstand.

på Rull har vi kit i flere forskellige størrelser for at sikre at der er noget der passer lige til dig.

  • Elcykel kit 250W (Giver en hastighed på cirka 25 km/t på flad vej)
  • Elcykel kit 500W (Giver en hastighed op 30-35 km/t)
  • Elcykel kit 1000( får dig op på 45+... på din cykel)
Hvad skal jeg mere købe end dette elcykelkit

Udover selve elcykelkittet skal du også have en matchende batteripakke. Du kan vælge mellem bly, eller lithiumbatterier. Blybatterier er billigere men vejer mere, kan tåle færre ladninger, samt kræver mere omtanke. Lithiumbatterierne er lettere på vægten, monteres hurtigere på cyklen, kan tåle flere ladninger, og er ikke så følsomme overfor at blive håndteret forkert. Udover batterierne vælger mange også at købe en momentarm til at afstive motoren, specielt ved køb af de stærkere modeller. Den fungerer som en ekstra forstærkning til cyklens forgaffel, for at forhindre at hjulet vrider sig i gaflen.

Passer dette el kit til min cykel?

Generelt set så passer dette kit til næsten alle cykler på det danske marked. Mellemrummet på forgaflen er et standard mål på 100 mm. Undtagelserne fpr disse kits er at de ikke passer på racercykler, cykler med forgaffel af letvægtsmaterialer (stål gafler anbefales), og, for nogle retromodeller, samt cykler med skivebremser. Vores nye elcykelkit Evokit med 250W og 500W motorstyrke, har fæstning til at montere skivebremse på navet.

BRMÆRK

Ombygningskit er et "gør det selv" produkt som kræver at man er en lille smule teknisk anlagt. Man bør være i stand til at håndtere en loddekolbe, samt selv kunne afkorte kablerne til en passende længde. Det er ydermere en god ide at have en hvis grundlæggende viden omkring batterier, samt et multimeter så batterierne tilsluttes korrekt.Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret