Elbil Mercedes GL63 12V

Hvis du er til store luksusbiler i SUV modeller så er du sikkert allerede bekendt med Mercedes GL serien. Mercedes GL63 oser af luksus og overflod. Ægte lakering af karrosseri og med komfortabelt lædersæde for en super finish. Denne model dives af to motorer samt et 12V batteri. Blød start giver en komfortabel kørsel. Kommer med masser af andre detaljer så som døre der kan åbnes, hæftige LED lygter, lydeffekter med MP3 stereo mm. Fjernkontrol medfølger.


Fakta om Elbil Mercedes GL63 12V  • Velegnet til et barn op til ca. 6 år

  • Dual motorer, 35W / pc

  • Tophastighed på 6-7 km / t

  • Batteri: 12V 7Ah genopladeligt blybatteri

  • Stereo med AUX-indgang

  • Maksimal belastning: 35 kg

  • Mål (LxBxH): 126 x 82 x 60 cm

  • Sæde bredde: 43 cm

Lagerstatus: På lager

2.995 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Hvis du er til store luksusbiler i SUV modeller, så er du sikkert allerede bekendt med Mercedes GL serien. Mercedes GL63 er topmodellen i serien og oser luksus og overflod. Denne elbil har virkelig en finish udover det sævanlige med blandt andet en ægte lakering på karroseriet, samt et lækkert og komfortabelt sæde i læder. Dækkene er lavet i en blødt gummi der giver en behagelig og stille kørsel, samt en lang levetid. Denne bil kommer også med masser af andre fede detaljer så som døre der kan åbnes, hæftige LED lygter for/bag, lydeffekter ved opstart, bilstero med mulighed for tilslutning af smartphone/Mp3 mm.

Bilen er udstyret med to elmotorer som hver driver et baghjul individuelt. Dette er en stor fordel da bilen får mere kraft og bedre fremkommelighed. Bilen har tre hastighedstrin samt bakgear. Fremad kan bilen køre op til 6 km/t. En ladning rækker cirka til 45-90 minutters legetid (afhængig af brug), og en ladning tager cirka 8 timer ved brug af medfølgende lader. Elbilen er let at køre for de små - gas op ved at trykke på pedalen, og brems ved at slippe pedalen. Til denne model medfølger en fjernbetjening så at du som forælder kan overtage styringen, såfremt det ønskes. Det er også denne at du indstiller hastigheden med. De langsomme hastighedstrin er super til små børn, eller kørsel i et trængt miljø. Med fjernkontrollen kan du som forælder når som helst overtage styringen med bilen hvis dette skulle blive nødtvendigt.

- Velegnet til et barn op til ca. 6 år
- Dual motorer, 35W / pc
- Tophastighed på 6-7 km / t
- Batteri: 12V 7Ah genopladeligt blybatteri
- Rigtig maling på kroppen
- Super Luksuriøs lædersæde
- Stereo AUX indgang til f.eks Smartphone
- LED belysning og bag
- Realistisk instrumentbræt
- Maksimal belastning: 35 kg
- Sæde bredde: 43 cm
- Mål (LxBxH): 126 x 82 x 60 cm
- Dimensioner af pakken: 130 x 68 x 49 cm
- Vægt netto / brutto: 21/28 kg

Elbilen leveres i en kasse og kræver endelig samling før brug - Brugsanvisning på engelsk medfølger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 99303770