Tilbud

Elbil Mercedes GL63 AMG 12V

Hvis du er til store luksusbiler i SUV modeller så er du sikkert allerede bekendt med Mercedes GL serien. Mercedes GL63 oser af luksus og overflod. Ægte lakering af karrosseri. Denne model dives af to motorer samt et 12V batteri. Blød start giver en komfortabel kørsel. Kommer med masser af andre detaljer så som døre der kan åbnes, hæftige LED lygter, lydeffekter med MP3 stereo mm. Fjernkontrol medfølger.


Fakta om Elbil Mercedes GL63 12V • Velegnet til et barn op til ca. 6 år

 • Dual motorer, 35W / pc

 • Tophastighed på 6-7 km / t

 • Batteri: 12V 7Ah genopladeligt blybatteri

 • Stereo med AUX-indgang

 • Maksimal belastning: 35 kg

 • Mål (LxBxH): 126 x 82 x 60 cm

 • Sæde bredde: 43 cm

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.895,00 kr

2.095,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Hvis du er til store luksusbiler i SUV modeller, så er du sikkert allerede bekendt med Mercedes GL serien. Mercedes GL63 er topmodellen i serien og oser luksus og overflod. Denne elbil har virkelig en finish udover det sævanlige med blandt andet en ægte lakering på karroseriet. Dækkene er lavet i en blødt gummi der giver en behagelig og stille kørsel, samt en lang levetid. Denne bil kommer også med masser af andre fede detaljer så som døre der kan åbnes, hæftige LED lygter for/bag, lydeffekter ved opstart, bilstero med mulighed for tilslutning af smartphone/Mp3 mm.

Vores Elbil MERCEDES GL63 AMG:

 • Dæk i solid EVA-gummi
 • Luksuriøs ægte lakeret krop
 • 12V batteri, kører begge baghjul
 • Digital 2.4G fjernkontrol
 • Komfortabel drift, "blød start"

Mange andre selskaber som tilbyder MERCEDES GL63 AMG:

 • Dæk i hård plast
 • Karosseri i normalt plast
 • 6V batteri, fungerer kun med et hjul
 • Analog eller ingen fjernkontrol
 • Fuld gas når gas pedalen trædes

Bilen er udstyret med to elmotorer som hver driver et baghjul individuelt. Dette er en stor fordel da bilen får mere kraft og bedre fremkommelighed. Bilen har tre hastighedstrin samt bakgear. Fremad kan bilen køre op til 6 km/t. En ladning rækker cirka til 45-90 minutters legetid (afhængig af brug), og en ladning tager cirka 8 timer ved brug af medfølgende lader. Elbilen er let at køre for de små - gas op ved at trykke på pedalen, og brems ved at slippe pedalen. Til denne model medfølger en fjernbetjening så at du som forælder kan overtage styringen, såfremt det ønskes. Det er også denne at du indstiller hastigheden med. De langsomme hastighedstrin er super til små børn, eller kørsel i et trængt miljø. Med fjernkontrollen kan du som forælder når som helst overtage styringen med bilen hvis dette skulle blive nødtvendigt.

- Velegnet til et barn op til ca. 6 år
- Dual motorer, 35W / pc
- Tophastighed på 6-7 km / t
- Batteri: 12V 7Ah genopladeligt blybatteri
- Rigtig maling på kroppen
- Stereo AUX indgang til f.eks Smartphone
- LED belysning og bag
- Realistisk instrumentbræt
- Maksimal belastning: 35 kg
- Sæde bredde: 43 cm
- Mål (LxBxH): 126 x 82 x 60 cm
- Dimensioner af pakken: 130 x 68 x 49 cm
- Vægt netto / brutto: 21/28 kg

Elbilen leveres i en kasse og kræver endelig samling før brug - Brugsanvisning på engelsk medfølger.


INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 99303772


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret