Motorcykel Sport R600 - 12V

Denne seje sport-motorcykel drager tankerne mod Italienske fart monstere – en drøm for den lille Motor GP-entuasiast! Dette er virkelig et ”must” for alle børn som elsker motorcykler med frække detaljer som LED-lys for & bag, støddæmpere bagtil, seje lydeffekter m.m. Modellen har dæk i solidt EVA-gummi for bedre kørsel og livslængde.

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.895 kr

1.495 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Elbil Motorcykel Sport R600 leveres med støttehjul så selv de yngste motorcyekl entusiaster kan være med. Motorcykel Sport R600 drives a et 12V 7Ah opladningsbatteri, som lades med medfølgende 12V-oplader. En ladning tager op til 6-8 timer og giver op til 45-60 minuters ”legetid”. Det er nemt at køre motorcyklen: gas op med speederpedalen og slip speederpedalen og så stopper den af sig selv. Motorcyklen kan køres på egen hånd fra ca: 3 års alderen, yngre børn kan køres af forældre med fjernbetjeningen! Motorcykel Sport R600 er udstyret med dobbelte el-motorer som giver dobbelt kraft i forhold til enkelt motor varianter. Dette er stor fordel da bilen får bedre fremkommelighed. Bilen har to hastighedstrin fremad og bakgear. Fremad kan man køre op til ca: 5-6 k/t

Fakta om Elbil Motorcykel Sport R600 12V

 • Passer til børn op til ca: 5-6 årsalderen
 • Mål:102x64x45,5 cm
 • Max vægt: ca 30kg
 • Batteri: 12V 7Ah genopladelig blyakkumulator
 • Motorstyrke: 2x35W/st
 • Topfart ca 5-6 km/t
 • LED belysning
 • Dæk i solidt EVA-gummi
 • Stereo med tilslutning til MP3-spiller
 • Vægt netto/brutto: 14/16,5 kg
 • Mål foldet: 99*41.5*58.5 cm
 • Anbefales fra 3 år (yngre med hjælp fra en voksen)
 • Anvend ikke uden opsyn af en voksen
 • Anvendes ej i trafik
 • Anvend ikke nær afgrundskant eller vandløb

 

General Information:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.
BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.
DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.
FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.
BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.
SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.
LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 99303855