Elbil Rocket Sport 12V

Rocket Sports er en lækker superbil, der trækker tankerne mod italienske fuldblods biler og snoede veje på den franske Riviera. Denne elbil er virkelig en noget ud over det sædvanlige med f.eks ægte lakering på karroseriet samt et luksuriøst og komfortabelt læder sæde, fræk LED belysning, bilstereo mm. En ægte drøm for den lille sportsbilsentusiast! Fjernkontrol med 2.4G medfølger.


Fakta om Elbil Rocket Sport 12V • Velegnet til et barn op til omkring 6 års alderen

 • Dual motorer, 35W / hver

 • Tophastighed omkring 6-7 km / t

 • Batteri: 12V 7Ah genopladeligt blybatteri

 • Stereo med AUX

 • Maksimal belastning: 35 kg

 • Mål (LxBxH): 131 x 62 x 50 cm

 • Sæddebredde: 42 cm

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.495,00 kr

2.195,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Rocket Sports er en lækker superbil, der trækker tankerne mod italienske fuldblods biler og snoede veje på den franske Riviera. Denne elbil er virkelig en noget ud over det sædvanlige med f.eks ægte lakering på karroseriet samt et luksuriøst og komfortabelt læder sæde. Hjulene er fremstillet af en blødere gummiblanding, der tilvejebringer komfortabel og lydløs kørsel og lang levetid. Kommer med masser af andre funktioner som døre der kan åbnes, cool LED lys både foran (i forlygter og ekstra lygter en rampe) og bagved, lydeffekter ved opstart, autoradio med tilslutning tilslutningsmulighedder for Smartphone / MP3-afspiller osv

Bilen er udstyret med to elmotorer som hver driver et baghjul. Dette er en stor fordel da bilen får mere greb, og bedre fremkommelighed. Bilen har tre fremadgående hastighedstrin, samt bakgear. Bilen kan køre op til 6 km/t fremad. En ladning rækker op cirka til 45-90 minutters "legetid" (afhængig af anvendelse) og batteriet lades fuldt op på cirka 8 timer, ved brug af medfølgende lader. Elbilen er nem at køre - Brug gas pedalen for at køre fremad, og slip pedalen for at bremse. Elbil Rocket Sport er udstyret med blød start/stop som giver en mere glidende kørsel ved start og stop, og dermed højere komfort. Desuden er bilen udstyret med individuel støddæmpning på alle fire hjul. Dene model har medfølgende fjernbetjening så at du som forælder kan styre, (eller nødtstoppe) hvis dette ønskes. Det er med denne fjernbetjening at du kontrollerer hastigheden på bilen. De første hastighedstrin er gode til yngrer børn, eller trænge områder.

 • Velegnet til et barn op til omkring 6 års alderen
 • Dual motorer, 35W / hver
 • Tophastighed omkring 6-7 km / t
 • Batteri: 12V 7Ah genopladeligt blybatteri
 • Ægte maling på selve bilen
 • Luksuriøst og komfortabelt lædersæde
 • Stereo med ekstra indgang for eksempel Smartphone
 • LED belysning og bag
 • Realistisk instrumentbræt
 • Maksimal belastning: 35 kg
 • Siddebredde: 42 cm
 • Mål (LxBxH): 131 x 62 x 50 cm
 • Dimensioner af pakken: 133 x 63 x 37 cm
 • Vægt netto / brutto: 17/21 kg

Elbilen leveres i en kasse og kræver endelig samling. Brugsanvisning medfølger på engelsk.


INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 99303737


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret