Elbil Volvo XC90 Kinetic 12V

Volvo XC90 i Kinetic-version!


Volvo XC90 er en SUV der ikke behøver nogen nærmere introduktion. Denne lækre replica med fuldt fungerende med LED lys for/bag i det nye Volvo design, er noget som enhver Volvo fan burde forære deres barn. Bilen kommer med døre der kan åbnes, indbygget FM radio med mulighed for tilslutning af MP3 via bluetooth, fjernstyring, m.m. Den perfekte bil til et barn, med en sædebredde på 40 cm.


Fakta om Elbil Volvo XC90 Kinetic 12V
 • Med fjernbetjeningen, 27MHz

 • Dual motorer, 35W / hver

 • To hastighedstrin frem og bakgear

 • Top hastighed på ca. 5-6 km / t

 • 12V 7 Ah genopladeligt batteri

 • Indbygget stereo Bluetooth, MP3-indgang, USB og SD Card slot

 • Maksimal belastning 35 kg

 • Mål (LxBxH): 128 x 71 x 70 cm

Lagerstatus: På lager

2.195 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

OBS: Videoen viser ekstra udstyret version af denne model og er kun for at give en ide om udseende og funktioner!

Volvo XC90 i Kinetic-version!

Volvo XC90 er en suv som ikke behøver nærmere indtroduktion. Denne frække replica med LED lys for/bag i nyt Volvo design er virkelig noget som enhver Volvo fan burde forære deres barn! Designet er taget direkte fra den nye model af XC90 og dette er en stor og kraftig elbil med lædersæder, der har en sædebredde på 40 cm. Denne inscriprion version af bilen er fuldt udstyret med en ægte lakering på selve bodyen, sæder i kunstlæder indbygget FM radio, og mulighed for tilslutning af MP3, bløde EVA dæk, blød start, 2.4G fjernbetjening, mm. Bilstereoen har også bluetooth, hvilket gør at du helt trådløst kan spille dine ynglingssange fra mobiltelefonen! En rigtig drøm for alle børn!

Elbil Volvo XC90 leveres med en række forskellige funktioner for at få den til at minde mest muiigt om en ægte bil. Døre og motorhjelm kan åbnes. Kommer med flere forindspillede sange, samt mulighed for at tilslutte ekstern MP3 afspiller igennem bluetooth, eller SD kort for at spille dine egne favorit numre! Bilen kommer også med FM radio så den lille chauffør kan lytte til deres ynglingskanal på turen. Bilen startes ved brug af medfølgende nøgle, selvfølgelig med realistiske lydeffekter under start. Modellem kommer også med modelrigtigt Volvo-LED design og lys. Baglygterne lyser i et lækkert rødt LED lys.

Bilen er udstyret med to elmotorer som hver driver et af baghjulene. Dette er en stor fordel i forhold til at få bedre kraftoverførsel og bedre fremkommelighed. Bilen har tre hastighedstrin samt et bakgear. Fremad kan bilen køre op til 6 km/t. En ladning rækker cirka til 45-90 minutters ""legetid"" afhænig af brug, og batteriet lades fuldt op på 8 timer ved brug af medfølgende lader. Elbilen er nem at køre for barnet - gas op med speederen og brems ved at slippe pedalen. XC90 Inscription er udstyret med blød start hvilket giver en mere glidende start, og dermed bedre komfort. Desuden er bilen udstyret med individuel støddæmpning til alle 4 hjul! Denne model kommer også med fjernbetjening så at du som forælder kan overtage styringen (eller nødtstoppe) såfremt dette ønskes. Teknologien i fjernkontrollen er 2.4G hvilket gør at den ikke forstyre andre radiosignaler, og flere biler kan dermed nemt køre samtidig med flere fjernbetjeninger uden problemer. Det er også med fjernbetjeningen at du som forælder indstiller hvilket hastighedstrin bilen skal stå i. De helt små trin er gode til små børn eller trænge miljøer.

 • Med kontrol, 27Mhz
 • Dual motorer, 35W / hver
 • To fremadgående hastighed gear og bakgear
 • Top hastighed på ca. 5-6 km / t
 • Maksimal belastning 35 kg
 • 12V 7 Ah genopladeligt batteri
 • Indbygget stereo med MP3-indgang, USB og SD Card slot
 • Mål (LxBxH): 128 x 71 x 70 cm
 • Sædebredde ca. 40 cm
 • Dimensioner af pakken: 129,5 x 69,5 x 49,5 cm
 • Vægt netto / brutto: 17/21 kg

Elbilen leveres i en kasse og kræver slutmontering. Brugsanvisning medfølger på engelsk.


INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 99303723