Segboard Hoverboard XL 10 tommer - UL

Lækkert segboard som er det sejeste vi har testet længe! En indbygget gyrofunktion hjælper dig med at holde balancen og ved at læne dig i den ønskede kørselsretning får du boardet til at bevæge sig. Modellen har 2x350W motorer hvilket giver masser af kraft. Et 36V 4,4Ah lithiumbatteri giver en rækkevidde på 15-20 km per ladning. Lader og taske medfølger.

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.995 kr

2.195 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dette er Pro modellen som er udstyret med lithiumbatteri, to stærke 350W kvalitetsmotorer fra Unite, samt bluetooth højtalere til at afspille din musik!

UDSTYRET MED:

 • Stærke motorer, 350W/st
 • Lithiumbatteri, 36V 4,4Ah
 • Bluetooth-højtalere
 • Medfølgende taske

Nye seje Segboards er helt sikkert den sejeste måde at transportere sig selv frem på idag! Modellen har et indbygget selvbalancerende gyroskop indbygget hvilket går at du kan styre dit airbord ved at læne dig i den ønskede kørselsretning. Det tager ganske vidst lige lidt tid at lære men typisk har du en god kontrol efter at have testet boardet i cirka 30 minutter. Derefter er det bare at komme afsted til jobbet, skolen, eller bare ud og nyde den friske luft!

Segboard XL 10 tommer har som navnet antyder 10" hjuldiameter. De større hjul i forhold til de almindelige Segboards giver en betragteligt højere frigang (ca 6 cm istedet for 3), samt en højere topfart. En høj frigang er at foretrække når du skal op over en kan, eller køre på ujævnt underlag.

Segboard har to motorer med en motoreffekt på 350W fra kvalitsmærket Unite. Dette giver masser af kraft og gør at boardet kan bære en fører på op til 110 kg, selv opad bakke. Printpladerne er fra Taotao og sikrer en god og hurtig reaktion ved anvendelse. For at gyro funktionen skal fungere korrekt er der en anbefalet minimumsvægt på 45 kg. Fremkommeligheden er overaskende god, selv på græsmåtter, men boardet gør sig bedst på flade hårde overflader. Selvom produktet godt kan fungere i moderat fugtige miljøer så anbefaler vi at det ikke bruges i regn, eller at man køre igennem vandpytter.

En ladning tager cirka 2 timer og giver en rækkevidde på op til 15-20 km. Medfølgende ladere tilsluttes i en almindelig stikkontakt, og den anden ende sættes i Segboardet for at lade det. Laderen har en indbygget afbryder der gør at den slår fra når batteriet er fuldt opladet. Det vil sige at der er 2 afbrydere der sikrer imod overopladning. En i boardet, og en i laderen. Det koster cirka 20 øre per opladning i strøm, og det er dermed næsten gratis atbruge.

Denne model har indbygget bluetooth højtalere så at du kan tilslutte din musikafspiller trådløst. Dette gør at du kan afspille din musik mens du kører, eller når du holder parkeret.

Denne serie af hoverboards er testet og certificeret af det amerikanske testinstitut UL, som stiller nogle af de strengeste krav til denne type af produkter. Selv den tilhørende lader er UL certificeret. Modellen er desuden beskyttet mod fugt til klasse IPX4. Ligenu følger der integreret bluetooth samt en taske med. Alt ekstraudstyr som medfølger har en total værdi på 1200 kr!

Medfølgende tilbehør, taske og lader.

 • Opfylder alle CE-direktiv, også for oplader
 • Motoreffekt: 350W x 2
 • Tophastighed omkring 15 km / t
 • Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
 • Rækkevidde på op til 15-20 km *
 • Indbygget Bluetooth-højttalere
 • Hjulstørrelse: 10 inches (ca. 27 cm)
 • Luftfyldte Dæk
 • Vægt: 14 kg

*=Rækkevidden kommer an på lastvægt, kørestil, køreunderlag osv.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 99301122


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret