Tilbud

Hoveboard Airboard ELITE V2 8 tommer 2x350W

Det her er vores Hoverboard Airboard Elite en version med ekstra store grovmønstrerede hjul. Dækkene er samtidig mere solide så du slipper for punkteringer. En indbygget gyrofunktion gør at du nemt kan holde balancen og at du både nemt kan køre fremad og baglæns, samt dreje.

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.495,00 kr

1.995,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dette seje hoverboard er udstyret med to motorer med en total effekt på 700 W, et lithiumbatteri med celler fra velkendte LG, skarpe lysdioder og robuste hjul med 8 tommer hjuldiameter.

Et Hoverboard, eller AirBoard, som mange også kalder dem, er klart den fedeste måde at komme rundt i dag! Modellen har indbygget selvbalancerende gyroskop, som giver dig mulighed for at styre dit hoverboard ved at vippe den ønskede retning. Det kan lyde svært, men du er normalt klar til at køre efter kun 5-10 minutters øvelse.

I denne version har modellen en hjuldiameter 8 tommer og solide dæk. Dette skaber større frihøjde end standardversionen (6,5 tommer) på samme tid, du behøver ikke at bekymre sig, at punktere dækkene. En højere frihøjde er foretrukket, hvis du nogensinde har brug for at krydse en kant eller andre ujævnheder. Desuden er hjulene mindre følsomme over for køre over småsten og lignende. Da dækkene er bredere falder de heller ikke ned og sidder fast på samme måde på blødere overflader som græs og grus.

Tophastigheden er ca: 10-12 km/t. Det er derfor meget hurtigere at komme frem end at gå, hvilket er omkring 5 km/t. Hjelm anbefales altid uanset alder, men er et lovkrav for personer under 15 år.

Denne hoverboard har to motorer med 350W motor effekt /st. Dette giver god effekt, selv når det er tåge og kan køre bilister på op til 110 kg. For at gyrofunktionen skal fungere korrekt, bør man veje over 25 kg. Fremkonligheden er overraskende god på hårde grus og velplejede græsplæner, men selvfølgelig gør selv et produkt som dette er bedst på flade, hårde overflader. Hoverboard Airboard Elite er bedst brugt i tørre omgivelser, men er støv og fugt klassificeret. IP54 og klarer derfor at køre, selvom det begynder at regne på turen.

En opladning tager kun ca. 2-3 timer, hvilket giver en rækkevidde på op til 15-20 km *. Den medfølgende oplader er forbundet til en standard stikkontakt og den anden ende af dit hoverboard. I princippet koster det intet i elforbruget at bruge en AirBoard, kun omkring 20 øre / pr opladning.

 • Motorstyrke: 2 x 350W
 • Tophastighed ca: 10-12 km / h
 • Batteri: 18650 LG Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
 • Rækkevidde op til 15-20 km *
 • Hjulstørrelse: 8 tommer
 • Solid dæk
 • Vægt ca.: 10,5 kg
 • Maksimal lastvægt: 110 kg
 • Vandtæt til klasse IP54
 • Produktstørrelse: 59x19x18 cm
 • Pakke størrelse: 66x26x26 cm

* = Rækkevidde på grund af lastvægt, kørestil, underlag ect.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer 930151721


Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret