Personoplysninger

Rull.dk som en dataindsamler

Lovgivningen påbyder os at fortælle dig det her, men ærlig talt, så synes vi også, at du har ret til at vide, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger og data. Som e-handelsvirksomhed forstår vi nemlig godt vigtigheden af forsvarlig håndtering af data. 

Derfor opdaterer vi altid vores dataprocedurer for at kunne leve op til kravene for de nyeste regulativer. Det betyder, at du kan være helt tryg, når du handler hos os.

Du skal vide, at din sikkerhed er vigtig for os, og derfor sikrer vi dine personlige oplysninger på den bedst mulige måde. Vi sørger for at leve op til alle love og regulativer i henhold til dataindsamling, så det eneste du skal bekymre dig om er at vælge mellem alle vores sjove produkter - og det kan jo være svært nok. 

Og du kan være helt rolig - vi sladrer ikke til nogen om, hvad du kigger på, hvor meget du køber, eller hvor du får det sendt hen. Rull.dk hverken giver eller sælger anonyme kunders data eller andre oplysninger om vores kunder til en tredjepart, som ikke direkte er involveret i at færdiggøre din ordre. De eneste, der har adgang til dine informationer er vores ansatte, underleverandører og betalings- og systempartnere samt de leveringsvirksomheder, der hjælper din bestilling på vej. Dit navn og adresse kan selvfølgelig også findes på pakkens adresseark.

Vi overholder General Data Protection Regulation (GDPR). Det betyder, at når du bestiller hos os, indvilliger du i, at dine oplysninger bliver registreret, og at vi kan gemme og bruge dem i vores virksomhed for at kunne overholde vores aftale med dig. Da vi som aktieselskab har en rapporteringsforpligtelse, kan vi i henhold til bogholderiloven ikke slette alle data tilbage i tiden. Vi gemmer også din e-mailadresse, navn, telefonnummer og adresse, så vi kan tage kontakt til dig omkring din ordre og sende ordre- og forsendelsesbekræftelse. Denne information er også gemt, så vi kan følge op på din ordre i tilfælde af en fremtidig reklamation, behov for reservedele, eller hvis der skulle være behov for tilbagekaldelse af produktet.

Du har ret til at få adgang til alle de informationer, vi har registreret om dig, og du har også retten til at bede om at få slettet dine personlige oplysninger i vores system.
Tøv endelig ikke med at henvende dig til os for mere information omkring dine personlige oplysninger og databeskyttelse generelt.

Lad os lige opsummere:

Indsamler af personlig data:
Nordbutiker i Sverige AB (Org. 556908-9385)
Gösvägen 28
761 41 Norrtälje
Sverige

Kundeoplysninger, som vi gemmer:
-Navn
-Adresse
-E-mail adresse
-Telefonnummer
-Ordehistorik af Nordbutiker i Sverige AB

Informationerne kan også blive udleveret til relevante tredjeparter, såsom vores fragt- og/eller betalingspartnerselskaber.

Du har som kunde altid ret til følgende procedurer omkring dine personlige oplysninger:

Officiel transskription:
Hvis du har indgået denne aftale som privat person, så har du ret til at anmode om registreringsfritagelse en gang om året. Et registreringseksempel angiver hvilke oplysninger der er gemt om dig. Du kan anmode om dette ved at sende en underskrevet anmodning til ovennævnt postadresse.

Afmelding af registrering af kundeinformation:
Som kunde, kan du, med en underskrevet anmodning, få dine kundeoplysninger slettet, undtagen hvis disse oplysninger er nødvendige for at opretholde god regnskabs-og dataindsamlingspraksis.

Hvis du er nået hele vejen hertil i denne lange smøre, må du virkelig interessere dig for persondatabehandling. I så fald vil vi lige forsikre dig her på falderebet: vi skal nok passe godt på din data - rull du trygt ud i shoppen og se dig omkring. Rigtig god tur. Hurtig hjemmelevering


Fri fragt ved køb for mere end 1000kr.


Gode priser


60 dages fortrydelsesret